Locatietheater De Hoven

Weet jij wie er bij jou in de straat wonen? Zou jij het leuk vinden om meer mensen uit jouw buurt te leren kennen? Haak dan aan bij de tweede ronde van Theaterproject De Hoven!

Dit bijzondere project is een productie van Verzien Theater onder leiding van Inès Kok en een krachtig team van Heufse
vrijwilligers. Dit jaar duiken we in de geschiedenis van de steenfabriek die in De Hoven heeft gestaan, geïnspireerd door het boek ‘Tiggeljong’ van Jan Bos.

Het theater zal opnieuw plaats vinden op een schitterende locatie in De Hoven, voor een theaterbeleving die je nog lang zal heugen. De voorstellingen zijn in juni.

Informatie Avond

Op dinsdag 8 januari 2019 om 20:00 uur is er een informatie avond in De Garage, Oude Kanonsdijk 44, De Hoven. Op deze avond hoor je alles wat je weten wilt en maak je vrijblijvend kennis met ons. Als je niet naar deze avond toe kunt komen, maar wel op de hoogte wilt blijven, mail dan naar onderstaand adres voor info en andere vragen.

Speel je mee?

We zoeken spelers in de leeftijd van 10-100 jaar, toneelervaring is niet vereist. Grijp je kans om mee te doen met een uniek theater­project met veel leuke extra’s. Het script komt tot stand met de spelers, dus er is volop ruimte voor jouw inbreng. De repetities zijn ’s avonds van januari tot juni 2019.

Doe je mee?

Om er een prachtige voorstelling van te maken hebben we jouw hulp nodig.  Denk hierbij aan het maken van kostuums, décor, techniek, opbouw, kaartverkoop, toneelmeester, catering, gastvrouw/heer, theater make up en haar. Een mooie manier om meer betrokken te zijn bij de buurt en iets te betekenen voor een ander.

Denk je mee?

We zoeken verhalen en foto’s van de steenfabriek, ken of ben jij zo iemand, we horen het graag. Check facebook.com/theaterprojectdehoven voor het laatste nieuws!