Theaterproject de Hoven

Gezocht: boeiende buren

Afgelopen tijd is het theaterstuk in volle gang gestart! Heel veel mensen helpen ons om het mooie Heufse project een realiteit te maken. We zijn o.a. druk geweest met het vaststellen van de locaties, warmlopen van de spelers en allerlei andere praktische zaken. Maar we zoeken nog allerlei helpende handen. Hieronder meer informatie over wat nodig is en belangrijke nieuwtjes.

De uitvoering

De voorstellingen vinden plaats vrijdag 1 juni om 18:00 en 20:00 uur en zaterdag 2 juni om 11:00, 14:00 en 17:00 uur.

Inhoud voorstelling  “Waar ben je?”

De voorstelling heeft als titel ‘Waar ben je?’ gekregen en we volgen hierin Mara die met haar dochter Ruth in De Hoven woont. Na het overlijden van haar man twijfelt Mara of ze wel in de Hoven wil blijven wonen. Haar man was een echte Heufse, maar zij voelde zich er nooit helemaal op haar plek. Wat heeft ze er nog te zoeken, nu hij er niet meer is? Op de dag van hun verhuizing is Mara haar dochter kwijt.

Tijdens haar zoektocht naar Ruth ontmoet ze mensen uit het verleden en uit het heden die zowel negatief als positief over de Hoven zijn. Ga samen met hen mee op een tocht door de Hoven en ontmoet haar bewoners.  Zullen ze toch in de Hoven blijven wonen?

Laatste nieuws…

Het script is klaar! Vorige week hebben we het met de spelers doorgenomen. Samen met de locaties gaat het een heel mooi geheel worden.

We zijn erg blij dat de Theo Thijssenschool meedoet met het theaterproject. Zij zullen één scene tot leven brengen door te dansen en te zingen. Het is een project voor, door en zelfs met de kleinste Hovense bewoners 😉

De Garage is een nieuw multifunctioneel centrum in de Hoven. Zij helpen ons met de realisatie van het muzikale gedeelte van het theaterstuk. Zij leveren een groot deel van het koor en de instrumentale begeleiding.

We mochten langskomen bij radio B-FM en hebben het project besproken samen met wat acteurs van het toneelstuk. Dus mocht je het willen naluisteren dat kan:

We zullen met een kleine impressie het Theaterproject de Hoven voor het eerst tentoonstellen tijdens Gluren bij de Buren. Dus kom op zondag 11 maart naar een speciaal op te voeren stukje door onze acteurs! Het zal plaatsvinden in het Dienstencentrum de Hoven, op Mulderskamp 97. Noteer het in je agenda en wees erbij!

Gezocht

We zoeken nog hulp in de volgende onderdelen;

  • Locatieleiders (zij helpen met de productie)
  • Bedrijven uit de Hoven die ons willen sponseren in natura
  • Gastvrouw/heer die de groepen begeleiden bij de voorstelling
  • Verkeersleiders
  • EHBO’ers

Meld je hiervoor aan met het formulier op deze website.

Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen? Stuur even een berichtje naar ines@verzien.nl

Facebook: https://www.facebook.com/theaterprojectdehoven

Organisatieteam Theaterproject de Hoven

Inès Kok (regisseur en projectleider)
Özüm Canel (regieassistent en productiemedewerker)
Nienke Kalkers (productiemedewerker)
Geert Leerink (penningmeester)

Over Verzien

Meer over Verzien en regisseur Inès Kok-van Triest:

Over VerzienMeld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op!

Aanmelden


ActerenOrganiserenCreërenAnders, nl…