Theaterproject De Hoven editie 3

Vind jij het ook belangrijk om contact te hebben met de mensen in jouw buurt?
Of heb je gewoon zin om nieuwe vrienden te maken?
Doe dan mee met de derde editie van Theaterproject De Hoven!

De voorstellingen zullen dit jaar plaatsvinden in de Tichelbeeksewaard. Een theaterbeleving die je nog lang zal heugen, ook dit jaar weer eind juni. Dit bijzondere project is een productie van stichting Tevoorschijn i.s.m. Verzien Theater onder leiding van Inès Kok en een krachtig team met Heufse vrijwilligers.
Geef je op of stel je vragen via theaterhoven@gmail.com

Speel je mee?
We zoeken spelers in de leeftijd van 10-100 jaar die in De Hoven wonen. Toneelervaring  is niet vereist. Grijp je kans om mee te doen met een uniek theaterproject in de buitenlucht. Het script komt tot stand met de spelers, dus er is volop ruimte voor jouw inbreng. De repetities zijn op een doordeweekse avond en vanwege de corona maatregelen starten we met online sessies.. We wachten de verdere ontwikkelingen af maar hopen zo snel mogelijk te kunnen starten met de repetities in fysieke vorm. Uiteraard zullen we ons dan ook houden aan de dan geldende corona maatregelen.

Doe je mee?
Om er een prachtige voorstelling van te maken hebben we jouw hulp nodig. Denk hierbij aan het maken van kostuums, décor, techniek, opbouw, kaartverkoop, catering, gastvrouw/heer, make up en haar. Je werkt in een gezellig team waar iedereen zijn/haar talenten inzet en ontwikkelt.

Denk je mee?
De voorstelling die we dit jaar gaan brengen, speelt zich in de toekomst af. Ouderen krijgen een hoofdrol en we behandelen thema’s als klimaat, moestuin en robottechnologie. Heb jij hier een goed idee voor, of toevallig iets op zolder liggen wat we heel goed zouden kunnen gebruiken, we horen het graag! Check facebook.com/theaterprojectdehoven voor het laatste nieuws.

Voor vragen kan je mailen naar theaterhoven@gmail.com

Volg Theaterproject De Hoven: Op Facebook en Instagram