Locatietheater Waar ben je?

Bewoners van de Hoven komen tevoorschijn met een unieke theaterroute.  Mara kan haar dochter Ruth niet vinden op de dag van hun verhuizing. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze bijzondere buren met verrassende verhalen en beseft ze dat ze veel meer kwijt is dan alleen haar dochter. Volg Mara door straten, huizen en tuinen en ontdek het rijke Heufse heden en verleden.

Heb je vragen? Mail dan even naar theaterhoven@gmail.com

Alle voorstellingen zijn volgeboekt!

  • vrijdag 1 juni: om 18:00 uur (Volgeboekt!)
  • vrijdag 1 juni: om 20:00 uur (Volgeboekt!)
  • zaterdag 2 juni: om 11:00 uur (Volgeboekt!)
  • zaterdag 2 juni: om 14:00 uur (Volgeboekt!)
  • zaterdag 2 juni: om 17:00 uur (Volgeboekt!)

Bekijk hier de trailer voor de voorstelling

Consumpties en route

Bij het startpunt De IJsselstroom (Vliegendijk 16) en eindpunt Boer Kip (Oude Touwbaan 26) kunt u tegen betaling iets consumeren. De exacte route daartussen blijft nog geheim, maar reken erop dat u een aantal kilometer zult moeten lopen met regelmatige tussenstops. Trek dus goede schoenen aan. De voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur. In geval van regen is het aan te raden om een paraplu of poncho mee te nemen. Bij warm weer is het verstandig om een flesje water en zonnebrandcrème mee te nemen.

Parkeren

Er is bij de IJsselstroom geen mogelijkheid om uw auto te parkeren. Wij raden iedereen aan om lopend, op de fiets of met het OV te komen. Mocht u toch uw auto willen parkeren, dan kan dit bij: de Lijnbaanstraat, de Akkerstraat, de Theo Thijssen School en de Kruisstraat.

Alle leeftijden

De voorstelling is qua inhoud geschikt voor alle leeftijden.

Beeldmateriaal

Tijdens de voorstelling wordt er door de organisatie foto’s en ander beeldmateriaal van de voorstelling gemaakt. U wordt verzocht zelf geen foto’s en ander beeldmateriaal te maken. Na afloop kunt u –indien gewenst- wel foto’s maken met de spelers. Op het terrein van museum Boer Kip is het ook niet toegestaan om foto’s te maken.

Aanmelding Theaterproject de Hoven