Over Verzien

Inès Kok - Van Triest

Theatermaker, dichter en liedschrijver

De drijvende kracht achter Verzien is Inès Kok-van Triest.
Theater en tekst is van jongs af aan haar passie geweest. In het spelen, produceren en regisseren weet zij steeds met originele ideeën het publiek te verrassen en te raken. Heftige thema’s schuwt zij daarin niet. Haar werk laat haar frisse blik op het leven zien: het bijzondere in gewone mensen, het grote in kleine dingen. Na haar opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming heeft zij haar docenten bevoegdheid gehaald en is zij afgestudeerd als theatermaker en regisseur bij Huis van Puck in Arnhem.

‘In een hectische maatschappij waar steeds minder aandacht is voor kunst en bezinning wil ik een ander geluid laten horen.’

Ideeën

Je stopt er een muntje in en er rollen 10 ideeën uit. Verzien ziet dingen van de andere kant en kijkt vooruit. Je kunt onze hulp inschakelen voor bijvoorbeeld een opening, jongerenavond, kamp, personeelsuitje, gastles, workshop, bejaardenmiddag, kinderfeestje, bruiloft, tentoonstelling, beurs, afscheidsceremonie, conferentie, festival, ladiesnight.

Spelen met tekst

Wij zijn naast beelden, dol op woorden. Woorden met een dubbele lading. Op deze site vind je gedichten die Inès in de afgelopen jaren heeft geschreven over allerlei thema’s die in haar leven langs kwamen. Elke week vind je een vers versje op Facebook en Instagram. Daarnaast schrijft zij liedjes met gitaar en kan zij op maat een tekst of lied aanleveren.

 

Verzinnen, verbeelden, verbinden.