Workshops

Bijbel in uitvoering

Kies zelf een Bijbelverhaal en wij bouwen er een workshop omheen. Leuk voor een viering, presentatie of tijdens een kamp.

Theater+

Combineer theater met dans, zang, schilderen of rap. Wij komen met een theaterdocent en beroepskracht naar keuze. Zij zullen deze kunstvormen prachtig laten samensmelten in een verassende workshop met een mooi eindresultaat.

Reach Out Time Lapse

Neemt de deelnemers mee op een theaterreis door de tijd! Langs helden die het verschil maakten in
hun wereld, worden ze stil gezet bij de vraag: wat doe jij vandaag voor een ander? Een avondvullend programma vol plezier, diepgang en creatieve uitspattingen. Vanaf 15 personen.

Meer info

Je kunt de vloer op!

Hoe maak je vanuit het niets theater dat ook nog boeiend is om naar te kijken? Aan de hand van theatersport spellen leer je in korte tijd te improviseren. Door de geleidelijke opbouw in het programma is deze workshop ook geschikt voor deelnemers zonder theater ervaring.

Er was eens…

Je hebt een geweldig idee voor een voorstelling, maar hoe zet je dit om in een bruikbaar script voor je spelers? In deze praktische workshop leer je de ins en outs van een theatertekst en krijg je genoeg aanwijzingen mee om zelf een script te kunnen schrijven. Vanaf 12 jaar.

Prijzen zijn afhankelijk van aantal deelnemers, duur van de workshop en de locatie.
Mail voor een vrijblijvende offerte. Alle workshops kunnen gecombineerd worden.